fbpx
Selecteer een pagina

Mix and match

Stel een Basket samen op maat en
budget van uw bedrijf.

“De weergegeven Baskets zijn voorbeelden. De producten kunnen verschillen afhankelijk van de voorraad, het seizoen en uw voorkeur. Er kunnen producten worden toegevoegd, vervangen of weggelaten naargelang de wensen en het budget van uw bedrijf.”

BASKETS

Marie-Louise

Basket JEAN

Basket JEAN bevat verschillende lekkernijen: het beste van Belgische bodem. Een Basket waarin zowel drank als voeding je tot een culinaire ontdekking leiden. Wie houdt immers niet van lekker eten? Een smaakvolle manier om uw waardering te tonen aan uw klanten, medewerkers of zakenpartners.

Vanaf +/- €45

BASKET JAMES

Basket JAMES bestaat aan de basis uit een biologische Belgische gin van Fleur des Ardennes & een tonic, die meteen de perfecte cocktail creëren. In de gin proef je de pure, authentieke natuur van de Ardennen met als belangrijkste ingrediënten de bosbessen, dennen, jeneverbessen, tijm en laurier. De verfrissende en zachte smaak onderscheidt zich van deze zeer competitieve markt.

Vanaf +/- €35

Marie-Louise

BASKET PIERRE

PIERRE is een exclusieve Basket die bestaat uit chocolade bubbels van de Belgische Chocolaterie Marcolini, in combinatie met een heerlijke champagne. Bubbels van genot die je smaakpapillen strelen. Het ideale geschenk voor elke gelegenheid. Pure verwennerij!

Vanaf +/- €50

BASKET AGNÈS

AGNES is een mini Basket die de luxueuze chocolade van Pierre Marcolini bevat. Het perfecte geschenk: een klein gebaar dat een grote impact zal hebben! In combinatie met een fles bubbels vormt deze Basket dus het ‘unieke’ geschenk voor uw klanten, medewerkers of zakenpartners.

Vanaf +/- €25

Marie-Louise

BASKET MARIE-LOUISE

MARIE-LOUISE, een “full option” apero-Basket, origineel en boordevol lekkers! Deze Basket bevat kwaliteitsvolle olijven, een fles bubbels en overheerlijke salami van eigen bodem! Daarnaast kan deze Basket aangevuld worden met een prachtige ‘pure-olive wood’ apero plank om het geheel samen te presenteren. Ongetwijfeld de perfecte gift-Basket voor een lekker én gezellig apero moment! Een smaakvolle manier om uw waardering te tonen aan uw klanten, medewerkers of zakenpartners.

 

Vanaf +/- €60 met apero plank
Vanaf +/- €40 zonder apero plank

BASKET Cecile

Deze Italiaans geïnspireerde Basket zorgt voor een heerlijk en elegant relatiegeschenk. De Basket bevat producten voor het creëren van een complete maaltijd, waardoor hij zowel praktisch als héérlijk is. Een smaakvolle manier om uw waardering te tonen aan uw klanten, medewerkers of zakenpartners.

Vanaf +/- €35